QRZ.COM
ad: vanity
Please login help/register
callsign: password: secure login
Database News Forums Swapmeet Resources Contact
 15:58:28 UTC 20 Apr 2014 
Advanced Search Current Hot Callsigns XML Logbook Data QSL ListMaker Database Downloads DX Spotting Network Ham Club Database QSL Corner Top Web Contacts Expired Callsigns Daily Update Reports Just Added Callsigns Database Help Forum
Amateur Radio News General Announcements Special Events, Contests, etc. Hamfests and Conventions Silent Keys Headlines
Forums Home Discussions, Editorials, Talk Technical Forums Logging and Contesting RV and Mobile Help Forums
Ham Radio Gear for Sale Ham Made Gear General Merchandise Swapmeet Hot List Ham to Ham References Stolen Radios, Scams and Rip-offs
Site Menu... Practice Amateur Radio Exams Amateur Radio Study Guides Online License Renewals License Wall Certificates Commercial Ham Radio Links DX Country Atlas Grid Mapper Ham Radio Trivia Quiz Life Member Honor Roll
Help Desk, for accounts, lost passwords, etc. Add your callsign to QRZ Subscription Services Users Help Forum Frequently Asked Questions - FAQ QRZ en Espanol Privacy Statement Advertise with QRZ List of Current Advertisers About QRZ Donate to QRZ Contact us
ad: L-HROutlet
ad: l-assoc
ad: l-tentec
ad: l-rl
ad: l-AmericanRadio
ad: l-gcopper
ad: l-Waters
ad: l-innov
ad: l-BCInc
  QSL image for EA3ELS

EA3ELS Spain flag Spain

Login is required for additional detail.


[+] Mailing label


[-]

Lookups:   5484 Ham Member

Email: Login required to view

El meu nom és RAMON, Sóc llicenciada en pernil de ràdio des de 1982. La meva estació es troba a Cassà de la Selva, municipi pertanyent a la comarca de Girona, situat al nord-est d'Espanya amb una població de 8.000 habitants. La indústria més important és sobre taps de suro per al vi i el xampany.

>>> VISITES D'INTERÈS >> GIRONA CIUTAT I CATEDRAL 12 km. ** Platges Costa Brava a 15 km. ** BARCELONA Ciutat a 100 km.

>>> <<< INFORMACIÓ GIRONA CIUTAT. Situat a mig camí entre el mar i la muntanya, Girona gaudeix d'una ubicació privilegiada. El casc antic és un dels centres històrics més evocadors de Catalunya, amb certs elements que són únics a Europa: la muralla carolíngia un barri jueu excepcionalment ben conservat. Girona té també sis museus que posess una col · lecció patrimonial de gran interès.

CATEDRAL DE GIRONA. L'edifici global és en l'estil gòtic construït en el lloc de l'antiga ermita romànica, la qual al mateix temps es va construir un santuari romà. La catedral de Girona és la més àmplia de l'arquitectura mundial: 50 m. de llarg, 22,8 m d'ample i 35m d'alt. Sobre la nau central es troben 29 capelles decorades en la seva major part en estil barroc.

 

PLATGES DE LA COSTA BRAVA Fora del camí platges de la Costa Brava, envoltat de vegetació mediterrània, i petites cales amagades entre els arbres de pi verd.

BARCELONA CITY, és la capital i ciutat més poblada de Catalunya i la segona ciutat més gran d'Espanya. Es troba a la costa mediterrània, a la part nord-est d'Espanya. Sens dubte, és la ciutat més cosmopolita i econòmicament més activa en aquest país.

 

73 i bon DX

El meu nom és Ramon, radioaficionat de soja des de 1982, la meva estació no està localitzada en la Població de Cassa de la Selva, província de Girona en el Nord-est d'Espanya, estafadors UNA Població de 8000 habitants. El meu QTH no està SITUAT a 12 km de Girona capital, a 100 km. de Barcelona ciutat ia 90 quilòmetres. de França.

73 i bons DX

Contador Flag

Last modified: 2014-03-29 16:02:00, 4251 bytes

Login Required

Login is required for additional detail.

You must be logged in to file a report on this page

Please login now...

Currently updating logbook display.
ad: giga-db
Copyright © 2014 by QRZ.COM
Sun Apr 20 15:58:28 2014 UTC
CPU: 0.038 sec 36077 bytes mp